Groepen & vergaderingen

Of je nu op zoek bent naar een geschikte vergaderruimte of binnenkort een feestje te vieren hebt, ons prachtige pand beschikt over verschillende ruimtes.

Vergaderingen:

Ben je op zoek naar een vergaderruimte? In ons prachtige pand in Sint-Annaland heb je de keuze uit twee mooie en geschikte ruimtes. We bieden gratis parkeerplaatsen voor jou en je gasten, zodat je ongestoord kunt vergaderen. De ruimtes zijn voorzien van goede Wifi, een digitaal scherm en een flip-over. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om je vergadering te combineren met een smaakvolle lunch of af te sluiten met een diner. Wil je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Stuur dan een e-mail naar horeca@heerlijckheidhavenzicht.nl.

Feestjes & groepen.

Heb je binnenkort iets te vieren? Ook hiervoor ben je bij Restaurant Havenzicht aan het juiste adres.Er zijn tal van mogelijkheden zoals een uitgebreide broodmaaltijd en diverse buffetten vanaf 15 personen. Liever een traditionele verjaardag met koffie, gebak en hapjes? Ook dat is zeker mogelijk bij ons.

Kom vrijblijvend langs dan bespreken we graag uw wensen!

Veelgestelde vragen

Zijn honden toegestaan in het restaurant?

Hoewel wij ontzettend van dieren houden, is het bij ons uit hygienisch oogpunt niet toegestaan honden of andere huisdieren mee naar binnen te nemen. Op ons terras zijn honden daarentegen wel gewoon welkom!

Is het restaurant rolstoelvriendelijk?

Ja, we zijn rolstoeltoegankelijk!

Ik heb een allergie/dieet, kan ik dan wel bij jullie terecht ?

Jazeker! Bij ons kunt u ook goed terecht met een allergie of dieetwens. Geef uw allergie of intolerantie door bij uw reservering dan houden we hier rekening mee. Wel goed om te weten: het eten wordt in dezelfde keuken gemaakt en kan sporen bevatten van uw allergeen.