High Wine

Welkom in Restaurant Havenzicht, de Huiskamer van Sint-Annaland.
Bekijk de menukaart

Onze tip

High Wine:

Onder het genot van heerlijcke wijnen kunt u genieten van een 5-gangen arrangement.

We starten met een glaasje cava waarna we vervolgens 3 verschillende wijnen van het huis combineren met diverse vlees- en visgerechten. Bij elke ronde ligt de focus op een goede wijn-spijs beleving. We sluiten af met een dessert waarbij we een lekkere dessertwijn serveren.

Heeft u interesse in meer exclusieve wijnen dan kunnen we dit arrangement aanpassen naar uw wensen.

Geen liefhebber van wijn? Dan is dit arrangement ook mogelijk als High Beer.

Dit arrangement bieden we aan voor €47,50 pp

Gelieve minimaal 1 dag van te voren reserveren via:

Heeft u binnenkort iets te vieren?

Ook hiervoor bent u bij Restaurant Havenzicht aan het juiste adres.
Er zijn tal van mogelijkheden zoals een uitgebreide broodmaaltijd en diverse buffetten vanaf 15 personen. Liever een traditionele verjaardag met koffie, gebak en hapjes? Ook dat is zeker mogelijk bij ons.

Kom vrijblijvend langs dan bespreken we graag uw wensen.

Vergaderingen:

Op zoek naar een vergaderruimte? In ons prachtige pand hebben we hiervoor twee mooie geschikte ruimtes ter beschikking. Met gratis parkeerplaatsen voor u en uw gasten, bieden wij u de mogelijkheid om ongestoord te vergaderen. Deze ruimtes beschikken over goede Wifi, een digitaal scherm en een flip-over. Tevens zijn er ook mogelijkheden om uw vergadering te combineren met een smaakvolle lunch of af te sluiten met een diner. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Veelgestelde vragen

Zijn honden toegestaan in het restaurant?

Hoewel wij ontzettend van dieren houden, is het bij ons uit hygienisch oogpunt niet toegestaan honden of andere huisdieren mee naar binnen te nemen. Op ons terras zijn honden daarentegen wel gewoon welkom!

Is het restaurant rolstoelvriendelijk?

Ja, we zijn rolstoeltoegankelijk!

Ik heb een allergie/dieet, kan ik dan wel bij jullie terecht ?

Jazeker! Bij ons kunt u ook goed terecht met een allergie of dieetwens. Geef uw allergie of intolerantie door bij uw reservering dan houden we hier rekening mee. Wel goed om te weten: het eten wordt in dezelfde keuken gemaakt en kan sporen bevatten van uw allergeen.