Vergaderen

In ons prachtige pand bieden wij een schitterende vergaderruimte aan, perfect voor uw bijeenkomsten. U en uw gasten kunnen gratis parkeren, zodat u ongestoord kunt vergaderen. Onze ruimtes zijn voorzien van uitstekende wifi, een digitaal scherm en een flip-over.
Stuur direct een mail

Vergaderen in Sint-Annaland

Vergaderen in Heerlijckheid Havenzicht

Onze ‘Werkplaats’ biedt tal van mogelijkheden voor elke zakelijke aangelegenheid. De ruimte is uitgerust met verrijdbare tafels, comfortabele stoelen en alle moderne faciliteiten die u mag verwachten van een eigentijdse locatie. Bij mooi weer kunnen de tuindeuren open voor extra frisse lucht en een prettige sfeer.

De ‘Werkplaats’ is geschikt voor gezelschappen tot ongeveer 30 personen, afhankelijk van de gewenste indeling.

Wij geloven in maatwerk en bieden geen standaard arrangementen. Samen bespreken we uw wensen en maken we een voorstel op maat. Of het nu gaat om koffie/thee en tafelwater, of een compleet verzorgde dag met lunch en diner, wij zorgen voor alles.

De ‘Werkplaats’ beschikt over een eigen keuken met een luxe Nespresso koffiemachine en een Quooker, wat ongestoord en zelfvoorzienend werken mogelijk maakt.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en een afspraak te maken.

Veelgestelde vragen

Zijn er parkeerplaatsen voor elektrische auto’s?

Ja, voor bezoekers met elektrische auto’s bieden we twee moderne oplaadstations aan. Hiermee kunt u uw voertuig gemakkelijk en snel opladen terwijl u bij ons bent.

Is het restaurant rolstoelvriendelijk?

Ja! We zijn volledig rolstoeltoegankelijk en bieden ook twee gereserveerde parkeerplaatsen direct bij de ingang voor mindervaliden. We zorgen ervoor dat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot onze faciliteiten.

Zijn honden toegestaan in het restaurant?

Hoewel wij ontzettend van dieren houden, is het bij ons uit hygienisch oogpunt niet toegestaan honden of andere huisdieren mee naar binnen te nemen. Op ons terras zijn honden daarentegen wel gewoon welkom!

Ik heb een allergie/dieet, kan ik dan wel bij jullie terecht ?

Jazeker! Bij ons kunt u ook goed terecht met een allergie of dieetwens. Geef uw allergie of intolerantie door bij uw reservering dan houden we hier rekening mee. Wel goed om te weten: het eten wordt in dezelfde keuken gemaakt en kan sporen bevatten van uw allergeen.