Restaurant Havenzicht

Welkom in Restaurant Havenzicht, de Huiskamer van Sint-Annaland.
Bekijk de menukaart

de Huiskamer van Sint-Annaland

Restaurant Havenzicht

Gasten verwennen en verrassen staat bij ons hoog in het vaandel en wij laten u graag een totale smaak- en sfeerbeleving ervaren.

In het karakteristieke pand is er ruimte voor een breed scala aan mogelijkheden. Van een goed bakje koffi e tot een smaakvol diner met (h)eerlijke producten maar ook voor een lekkere lunch of een goedgevulde borrelplank bent u bij ons aan het juiste adres. Voor u hebben wij een mooie selectie van gerechten samengesteld en
wij wensen u dan ook een prettig en smakelijk bezoek aan ons restaurant toe.

HEERLIJCKHEID-MENU
Wisselend 3-gangen menu | 37,50

Heerlijck genieten

Onze tip

High Tea:

Geniet van onze High Tea en laat je verrassen door al het lekkers!
Onze High Tea bestaat uit diverse kleine gerechten.

Bij binnenkomst serveren we een glaasje cava of jus d’orange. Vervolgens kunt u genieten van een lekker soepje gevolgd door een mooie en smaakvolle combinatie van zowel zoete als hartige hapjes.

Gedurende de High Tea kunt u onbeperkt thee bestellen.
€26,50 pp

Onze tip

High Wine:

Onder het genot van heerlijcke wijnen kunt u genieten van een 5-gangen arrangement.

We starten met een glaasje cava waarna we vervolgens 3 verschillende wijnen van het huis combineren met diverse vlees- en visgerechten. Bij elke ronde ligt de focus op een goede wijn-spijs beleving. We sluiten af met een dessert waarbij we een lekkere dessertwijn serveren.

Dit arrangement bieden we aan voor €42,50 pp

Heeft u interesse in meer exclusieve wijnen dan kunnen we dit arrangement aanpassen naar uw wensen.

Geen liefhebber van wijn? Dan is dit arrangement ook mogelijk als High Beer.

Heeft u binnenkort iets te vieren?

Ook hiervoor bent u bij Restaurant Havenzicht aan het juiste adres.
Er zijn tal van mogelijkheden zoals een uitgebreide broodmaaltijd en diverse buffetten vanaf 15 personen. Liever een traditionele verjaardag met koffie, gebak en hapjes? Ook dat is zeker mogelijk bij ons.

Kom vrijblijvend langs dan bespreken we graag uw wensen.

Vergaderingen:

Op zoek naar een vergaderruimte? In ons prachtige pand hebben we hiervoor twee mooie geschikte ruimtes ter beschikking. Met gratis parkeerplaatsen voor u en uw gasten, bieden wij u de mogelijkheid om ongestoord te vergaderen. Deze ruimtes beschikken over goede Wifi, een digitaal scherm en een flip-over. Tevens zijn er ook mogelijkheden om uw vergadering te combineren met een smaakvolle lunch of af te sluiten met een diner. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Veelgestelde vragen

Zijn honden toegestaan in het restaurant?

Hoewel wij ontzettend van dieren houden, is het bij ons uit hygienisch oogpunt niet toegestaan honden of andere huisdieren mee naar binnen te nemen. Op ons terras zijn honden daarentegen wel gewoon welkom!

Is het restaurant rolstoelvriendelijk?

Ja, we zijn rolstoeltoegankelijk!

Ik heb een allergie/dieet, kan ik dan wel bij jullie terecht ?

Jazeker! Bij ons kunt u ook goed terecht met een allergie of dieetwens. Geef uw allergie of intolerantie door bij uw reservering dan houden we hier rekening mee. Wel goed om te weten: het eten wordt in dezelfde keuken gemaakt en kan sporen bevatten van uw allergeen.