Restaurant Havenzicht

Welkom in Restaurant Havenzicht, de Huiskamer van Sint-Annaland.
Bekijk de menukaart

de Huiskamer van Sint-Annaland

Restaurant Havenzicht

Gasten verwennen en verrassen staat bij ons hoog in het vaandel en wij laten u graag een totale smaak- en sfeerbeleving ervaren.

In het karakteristieke pand is er ruimte voor een breed scala aan mogelijkheden. Van een goed bakje koffi e tot een smaakvol diner met (h)eerlijke producten maar ook voor een lekkere lunch of een goedgevulde borrelplank bent u bij ons aan het juiste adres. Voor u hebben wij een mooie selectie van gerechten samengesteld en
wij wensen u dan ook een prettig en smakelijk bezoek aan ons restaurant toe.

HEERLIJCKHEID-MENU
Wisselend 3-gangen menu | 39,50

Bekijk ook eens onze High Wine of High Tea aanbiedingen

Heeft u binnenkort iets te vieren?

Ook hiervoor bent u bij Restaurant Havenzicht aan het juiste adres.
Er zijn tal van mogelijkheden zoals een uitgebreide broodmaaltijd en diverse buffetten vanaf 15 personen. Liever een traditionele verjaardag met koffie, gebak en hapjes? Ook dat is zeker mogelijk bij ons.

Kom vrijblijvend langs dan bespreken we graag uw wensen.

Vergaderingen:

Op zoek naar een vergaderruimte? In ons prachtige pand hebben we hiervoor twee mooie geschikte ruimtes ter beschikking. Met gratis parkeerplaatsen voor u en uw gasten, bieden wij u de mogelijkheid om ongestoord te vergaderen. Deze ruimtes beschikken over goede Wifi, een digitaal scherm en een flip-over. Tevens zijn er ook mogelijkheden om uw vergadering te combineren met een smaakvolle lunch of af te sluiten met een diner. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Veelgestelde vragen

Zijn er parkeerplaatsen voor elektrische auto’s?

Ja, voor bezoekers met elektrische auto’s bieden we twee moderne oplaadstations aan. Hiermee kunt u uw voertuig gemakkelijk en snel opladen terwijl u bij ons bent.

Is het restaurant rolstoelvriendelijk?

Ja! We zijn volledig rolstoeltoegankelijk en bieden ook twee gereserveerde parkeerplaatsen direct bij de ingang voor mindervaliden. We zorgen ervoor dat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot onze faciliteiten.

Zijn honden toegestaan in het restaurant?

Hoewel wij ontzettend van dieren houden, is het bij ons uit hygienisch oogpunt niet toegestaan honden of andere huisdieren mee naar binnen te nemen. Op ons terras zijn honden daarentegen wel gewoon welkom!

Ik heb een allergie/dieet, kan ik dan wel bij jullie terecht ?

Jazeker! Bij ons kunt u ook goed terecht met een allergie of dieetwens. Geef uw allergie of intolerantie door bij uw reservering dan houden we hier rekening mee. Wel goed om te weten: het eten wordt in dezelfde keuken gemaakt en kan sporen bevatten van uw allergeen.